Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 907 342 477

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Možnosť kúpy rodinného domu s krásnou záhradou v Rakove

Cena:
245 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Rakovo
Ulica: Rakovo
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 320 m2
Plocha pozemku: 1855 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 485
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám možnosť kúpy rodinného domu v obci Rakovo. Dom je dvojpodlažný, pričom v súčasnosti je využívaný tak, že každé podlažie predstavuje samostatnú bytovú jednotku. Na prízemí sa nachádzajú 4 obytné izby, kuchyňa so špajzou a kúpeľňa s wc. V kúpeľni je vaňa aj sprchový kút. V dvoch obytných miestnostiach je plávajúca podlaha a v dvoch podlahové kúrenie a dlažba.
Na poschodí sú tiež 4 obytné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s wc a sprchovým kútom a terasa.
Hlavná stavba bola postavená v roku 1950 ako tehlová stavba. V roku 1997 prešiel dom významnou rekonštrukciou, výmenou okien a bol zateplený. Posledná rekonštrukcia interiéru prebehla v roku 2020 a vďaka nej dom spĺňa všetky štandardy moderného bývania. Zastavaná plocha je 160 m2 a podlahová plocha 300 m2.
Dom má kúrenie na pevné palivo aj na elektrickú energiu. Plynová prípojka je vybudovaná a ukončená v záhrade. Dom je pripojený na verejnú kanalizáciu má káblovú prípojku TV signálu, internet a vybudovaná je aj satelitná televízia. Okrem kanalizačnej prípojky má dom aj žumpu.
Dom nemá vytvorený energetický certifikát.
K hlavnej stavbe prislúcha vedľajšia stavba obsahujúca kotolňu, letnú kuchyňu a altánok.
Celková plocha pozemku, ktorý je predmetom predaja je 1855 m2 z čoho záhrada predstavuje plochu 1404 m2. A práve v krásnej záhrade je vidieť starostlivú ruku súčasných majiteľov. Záhrada a altánok poskytnú novým majiteľom nie len úžitok, ale aj priestor na oddych a príležitosť na relaxáciu a rekreačné aktivity.
Obec Rakovo je jednou z najkrajších obcí v Turci. Aj preto je obľúbenou obcou na bývanie. Obyvatelia každoročne miesto svojho bydliska zveľaďujú drevenými stavbami, ktoré nájdete na mnohých miestach. Obec organizuje vyhľadávané kultúrne podujatia. Výhodou je aj blízkosť obcí Príbovce a Benice. Bežnú občiansku vybavenosť ako sú materská a základná škola, pošta, knižnica, autobusová a vlaková stanica, obchody, lekáreň a cukráreň dopĺňa aj dom zdravia, kde ordinujú všeobecný a detský lekár, ortopéd, chirurg a angiológ.

V prípade záujmu o tento jedinečný dom, nás kontaktujte. Radi zodpovieme Vaše otázky a zabezpečíme obhliadku priamo na mieste. Lebo lepšie je raz vidieť, ako sto krát čítať.
Náš finančný odborník Vám ešte pred prípadnou kúpou vypočíta Vaše finančné možnosti financovania cez hypotekárny úver. Len tak môžete vedieť ešte pred rezerváciou, že uvedenú nehnuteľnosť Vám banka prefinancuje.

Maklér:

makler
Maklér:Anna Vaňková
Telefón:+421948477884
E-mail:vankova-ZVNC-mtsreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.